Aangetroffen man in kanaal vermoedelijk door misdrijf omgekomen

Door op 19-09-2014 15:16

Misdrijfkanaal180914-7SLUISKIL – In het Kanaal van Gent naar Terneuzen is donderdagmiddag 18 september een dode man gevonden. Vermoedelijk gaat het om een man uit Gent, die sinds zondagavond vermist was. De man is vermoedelijk door een misdrijf om het gebracht.

De man werd rond 16.30 uur door een voorbijganger gevonden ter hoogte van Sluiskil. Een duikploeg van de brandweer, een hoogwerker en een boot zijn uitgerukt om te assisteren bij het bergen van het slachtoffer. Ook Rijkswaterstaat was met een vaartuig ter plaatse.

Medewerkers van de afdeling forensische opsporing hebben donderdagavond een onderzoek ingesteld. De omgeving van de vindplaats werd door agenten met linten afgezet. Uit het onderzoek bleek dat de man vermoedelijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Het stoffelijk overschot is uit het water gehaald en voor verder onderzoek naar een mortuarium gebracht.

De onderzoeksgegevens zijn overgedragen aan de politie in Gent, die een verder onderzoek instelt.

Laat een reactie achter